2007

Crock 14 trochu jinak: tanečníci jako country & western modelky a modelové v rámci stylové módní přehlídky. A pohled do zákulisí při našich vystoupení – jak se líčíme, protahujeme a rozcvičujeme se, odpočíváme.

2008

Taneční sezonu jsme zahájili před kamerami - spoluprací s Petrem Židlickým (jedním ze zakládajících členů Crocku) při natáčení videoklipu kapely Slapdash. A vyvrcholením sezony byla účast na jednom z největších festivalů v Evropě Trucker & Country festival Interlaken ve Švýcarsku. Pro nás dosud největší akce co do rozsahu našeho tanečního programu, počtu diváků, rozlehlosti a pestrosti celého festivalu. A nemluvě o úžasných panoramatech okolních alpských vrcholků.

2009

Crock 14 na prknech, co znamenají svět. Slavili jsme 14 let (15 let je poněkud fádní) od našeho vzniku a padlo rozhodnutí udělat vlastní celovečerní taneční představení. Naší první scénou se stalo Salesiánské divadlo. Neuvěřitelná smršť pocitů, když stojíte na nasvíceném jevišti a před sebou ve tmě cítíte plné hlediště … tréma a nervozita, emoce, radost a okouzlení, euforie. Crock 14 dospěl. Zjistili jsme, že žádný sál ani klub nemůže prostředí divadla nahradit, a tak jsme založili tradici vlastních divadelních představení.

2010

America Tour 2010 - v pořadí již třetí tanečně poznávací cesta do USA. Trasa vedla do míst, která jsme dosud nenavštívili… Wyoming s úchvatným Yellowstone N.P. m, chladné a divoké severozápadní pobřeží, pohoří se sopkou Sv. Heleny, slunnou Kalifornii i s filmovými studii v Los Angeles, San Francisco s proslulým Alcatrazem, horkou a vyprahlou Arizonu se Sonorskou pouští a nevynechali jsme samozřejmě naše srdeční záležitosti amerického jihozápadu – Grand Canyon a Bryce Canyon. Tanečních vystoupení bylo tentokrát méně a zbyl tedy čas i na jiné aktivity, jako jízda na koních na wyomingském ranči, rafting na řece Rogue river či lodní výlet s pozorováním kosatek.

2011

Významná obměna části kmenových tanečníků, která čas od času nastává v každém souboru. „Délesloužící“ odcházejí a nahrazují je noví a mladší. Od začátku roku 2011 naskočila do plného provozu skupinka tanečníků, kteří si prošli několikaletou přípravkou a doplnili naši taneční základnu. Z pohledu tanečních vystoupení velmi pestrý rok – westernové i sportovní akce v Česku, festivaly ve Švýcarsku a Rakousku, festival Mezi Ploty a v závěru roku vyvrcholení sezony v podobě dalšího divadelního představení s názvem „Jukebox party“.

2012

Rok plný nových zážitků a tanečních událostí. Naším cílem při vystoupení vždycky bylo předat emoce a temperament z tance divákům, ale také si akce užít i mimo taneční parket. No… myslím, že to se nám dařilo a daří do současnosti. Kromě jiného jsme v roce 2012 měli svoji missku (jedna z našich tanečnic získala titul Vicemiss Agro) a obnovili jsme tradici vystoupení na maturitních plesech našich tanečníků.

2013

Crock udělal krok jiným tanečním směrem. Do divadelního představení Plnou parou jsme zakomponovali několik stylizovaných evropských lidových tanců, které byly v minulosti připraveny jako taneční pásmo a prezentovány na našich zaoceánských cestách. Náš repertoár cloggingu a amerického country jsme tedy proložili sicilskou mazurkou, maďarským čardášem, skotským reelem, českou lidovkou a samozřejmě francouzským kankánem.

2014

Natočili jsme vlastní film – parodii na slavné westerny, který jsme o rok později využili v rámci dalšího divadelního představení. Natáčelo se ve westernovém městečku Stonetown; film sice amatérský, ale výkony i použitá technika profesionální. V tomto roce se naši junioři stali plnohodnotnou součástí tanečních vystoupení v tuzemsku a zažili i svoje první zahraniční akce. A v závěru roku jedna neobvyklá zkušenost – kankánové vystoupení s živým hudebním doprovodem v podání Queens of Classic Orchestr.

2015

Tento rok jsme slavili 20 let od vzniku a byl to rok opravdu povedený: skvělá vystoupení ve Švýcarsku, cesta do Austrálie a na konci roku vyprodané Divadlo ABC.
Švýcarsko jsme si užili při třech velkých festivalech – vydařená vystoupení, výborné publikum, velmi kvalitní zázemí a servis pro umělce a štěstí na počasí (úchvatná panoramata).