2022 DIVADLO BUDE...

Rok a půl jsme byli nuceni odkládat naše výroční divadelní představení. Letos konečně oslavíme na prknech, co znamenají svět, nikoli 25 let, ale 25 + 1¼ roku naší existence. Připravili jsme dvě taneční představení v termínech 26. a 30. března 2022 v Divadle U Hasičů. A na co se můžete těšit? BUDEME VÁM VYPRÁVĚT PŘÍBĚH ...

Divadlo-bude-1

2021

Rok 2021… Crock 14 kráčí dál
Pevně věříme v obnovení společenských akcí v průběhu zimních měsíců a máme připravený různorodý  taneční program pro společenské plesy, firemní večírky či country bály. A na co se můžete těšit?  Stepařská vystoupení v různých stylech a nová kankánová show !!

Img_20210912_122640b

2020

Uplynulo 25 let od založení naší taneční skupiny. Čtvrtstoletí existence … ten čas tak letí, a svádí jak k bilancování, tak i ke spřádání nových plánů do budoucna. Bilancování se docela povedlo v podobě tohoto seriálu *** 25 let CROCK za krokem *** U těch starých fotek se hodně z nás opravdu pobavilo. Bohužel plány nejen na tento rok vzaly za své díky covidu. Tréninky se smrskly na menší skupinky, na pivo nebylo kam a plánovaný vrchol 25. taneční sezóny v podobě divadelního představení nebylo kde uskutečnit. Pár vystoupení pod širým nebem jsme si užili v průběhu léta, které jsme zakončili týdenním soustředěním v Jizerských horách.

2019

Byl to krásný a úplně normální rok, kdy jsme trénovali, po tréninku chodili na pivo, užívali si vystoupení na festivalech v zahraničí, firemních akcích a plesech v Česku … a těšili se, jak v příštím roce oslavíme 25. výročí existence Crocku.

2018

Chorvatsko tour 2018 … první tanečně-poznávací cesta našich juniorů. Spousta zážitků, krásné moře i vnitrozemí, skvělá vystoupení. Letní pohodu této cesty jsme promítli do natočeného videoklipu.
Koncem roku jsme v novém divadelním představení S.T.E.P. popustili uzdu naší odvaze a taneční vstupy proložili mluvenými dialogy a scénkami. Prostě multifunkční tanečníci

2017

V rámci letních festivalů jsme několikrát zamířili také do Polska – naši severní sousedé mají ke country & western kultuře velmi vřelý vztah a festivaly navštěvují v hojném počtu. Díky tancování občas zažijeme opravdu zajímavá setkání – třeba se slony indickými po našem vystoupení v ZOO Ústí nad Labem. A ani tento rok nechybělo divadelní představení, tentokrát předvánoční Tančírna v Divadle Na Prádle.

2016

Konečně velký letní festival v Česku, který není jen o hudbě – poprvé jsme tančili na přátelském multižánrovém Friends festu v Pardubicích. Festival z hlediska pestrosti programu, organizace i velikosti plně srovnatelný se zahraničím, užili jsme si nejen naše vystoupení na dvou podiích, ale také setkání s přáteli z řad westernových jezdců či indiánů. A závěr roku patřil prknům, co znamenají svět – v Divadle ABC jsme uvedli naše představení Pro pár rezavých plechů.

2015

2015… pokračování
Australia tour 2015 – naše druhá návštěva nádherného kontinentu na opačné straně zeměkoule. 3- denní zastávka v Singapuru a pak měsíc cestování v době australské zimy (srpen), takže chladné a větrné Melbourne a Great Ocean Road na jihu, Rudý střed s posvátnou horou Uluru s příjemnými teplotami přes den a mírným mrazíkem v noci a nakonec Queensland a východní pobřeží s letními teplotami. S množstvím najetých kilometrů a dvěma vnitrostátními lety jsme zvládli poznat spoustu nádherných míst, od proslulých vinic nedaleko Melbourne, přes deštné pralesy, největší písečný ostrov světa Fraser Island, safírové doly v outbacku až po Operu a skvělé mořské akvárium v Sydney. Zažili jsme nádherné chvíle při pozorování keporkaků, potápění na Velkém bariérovém útesu, jízdě na koních na farmě v outbacku, při forest flyingu v korunách pralesa či krmení klokanů.

2015

Listopad 2015, Divadlo ABC a vyprodané představení Stepem světem. V tomto představení jsme nejen shrnuli 20 let naší taneční existence, ale také různá místa po světě, která jsme s naším tancováním navštívili. Bylo to euforické, plné trémy, naplňující, hodně dojemné a hlavně radostné.